Nyheter

Se også i vårt nyhetsarkiv

Vi utvider vår populære Comfort-serie med en ny plassbesparende modell – Comfort CT150

14-04-2014 | 1. oktober 2013 lanserte vi et nytt medlem i vår populære Comfort-serie. Comfort CT150 er et energieffektivt ventilasjons- og varmegjenvinningsanlegg med en plassbesparende konstruksjon. Dette gjør anlegget særlig velegnet til nybygg og renovering av leiligheter, sommerhus og rekkehus, hvor plassen ofte er begrenset.

Det nye Comfort CT150 anlegget er den siste tilføyelsen i vår populære Comfort-serie. Comfort CT150 er resultatet av to års research av eksisterende nybygg med det formål at utvikle et energieffektivt ventilasjons- og varmegjennvinningsanlegg spesialdesignet til leiligheter.

Anlegget er særlig velegnet til både nybygg og renovering av boliger, hvor plassen ofte er begrenset. På grunn av anleggets kompakte konstruksjon, er det enkelt å implementere og kan monteres både på vegg og på loftet. I større boliger er det mulig å bryke Comfort CT150 som et desentralisert-anlegg med to anlegg i en bolig. Dette vil minimere utgiften til kanalføring samt redusere varme- og trykktapet i kanalene, sett i forhold til et enkelt tradisjonelt ventilasjons- og varmegjenvinningsanlegg.

Comfort CT150 kan bestilles med en motstrømsveksler i enten polystyren eller aluminium. Til anlegget kan du velge mellom to betjeningspaneler: et displaybetjeningspanel eller et trinnregulerbart betjeningspanel.

Til Comfort CT150 kan du også få vann-/ eller el-ettervarmebatteri, el-forvarmebatteri, EM-boks og G4- samt F7-filtre.

Les mer om Comfort CT150 her.

 Tilbake

Om Nilan

Boligløsninger

Næringsbygg

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Kontakt Nilan Norge

Nilan Norge AS · Tuneveien 31 · 1710 Sarpsborg · Tlf.: +47 99 49 55 55 · post@nilan.no
Disclaimer
Privacy- and cookiepolicy