Nyheter

Se også i vårt nyhetsarkiv

Styring av hjemmets ventilasjon og varmepumpe direkte fra mobiltelefonen

24-03-2021 | Nilan har utviklet en ny APP med smarte funksjoner, hvor brukeren kan styre hjemmets ventilasjon og varmepumpe direkte fra mobiltelefonen.

Nilan har utviklet en ny APP med smarte funksjoner, hvor brukeren kan styre hjemmets ventilasjon og varmepumpe direkte fra mobiltelefonen. APP’en er intuitiv, enkel og trygg å bruke, og gir brukeren mulighet for f.eks. innstilling av romtemperatur. Flere ventilasjonsanlagg kan tilsluttes samme APP, sånn at det er kontroll over inneklimaet i f.eks. både boligen og hytta. Det kan også kobles til flere brukere på samme APP.

Lett å koble til, lett å bruke
Når ventilasjonsanlegget er koblet på internettet via en Nilan gateway, kan anlegget fjernstyres ved hjelp av Nilan Bruger APP, som kan downloades gratis til mobiltelefonen. APP’en kan hentes på både App Store og Google Play. Gatewayen kobles til aggregatets Modbus med et LAN stikk og tilkobles brukerens internet router via en LAN eller WiFi forbindelse, så skapes en sikker cloudforbindelse mellom anlegg og smarttelefonen. 

Et godt og hurtig overblikk
APP´en gir mulighet for at følge anleggets drift og tilpasse brukerinnstillinger på ventilasjonsanlegget, som f.eks. ønsket romtemperatur, ønsket viftetrinn samt fuktstyring. En viktig funksjon er, at man på APP´en kan se hvor mange dager det er til neste filterskift, og at det genereres en melding i tilfelle en alarm oppstår, f.eks. når det er tid til skifte av filtre.

En annen god informasjon er trendkurver, hvor man kan følge aggregatets drift en uke tilbake i tid, som f.eks. romtemperatur eller luftfuktighed.

Alle eksisterende anlegg med CTS602 styring kan styres via Nilan Bruger APP. For enkelte anlegg vil det dog kreve en softwareoppdatering for å få fullverdig utbytte av APP’en. Via den helt nye CTS400 styringen er APP-integreringen allerede klar. Det vil si at de fleste av Nilan’s bolig- og næringsanlegg kan bruke APP’en.



Tilbake

Om Nilan

Boligløsninger

Næringsbygg

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Kontakt Nilan Norge

Nilan Norge AS · Tuneveien 31 · 1710 Sarpsborg · Tlf.: +47 99 49 55 55 · post@nilan.no
Disclaimer
Privacy- and cookiepolicy