Næringsløsninger

Vårt sortiment av inneklimaløsninger til næringsbygg og sentraliserte ventilasjonsløsninger til leilighetskompleks, spenner seg fra ventilasjons-/varmegjenvinningsanlegg til avanserte totalløsninger som både kan ventilere og varmegjenvinne, produserer varmtvann, gi komfort varme og komfort kjøl. Benytt nedenstående oversikt for å finne den annleggsserien som passer dine behov. 

                              

Ventilation


Passiv varmegenvinding


Aktiv varmegenvinding


Komfort køl


Komfort varme


Produktion af varmt brugsvand
VPR 120-560 serien  
VPM 120-560-serien                                          
VPM 600-3200-serien        
VPL 31-125-serien  
Comfort 600        
Comfort 1200        
Comfort 5000        
VPM Clean Room  

Lavt energiforbruk og lave driftsomkostninger

Våre anlegg har en temperaturvirkningsgrad på opptil 100% i varmegjenvinningsprosessen. Det er ensbetydende med store energibesparelser og dermed lave driftsomkostninger. Samtidig er aggregatene enkle og billige å vedlikeholde. 

Lang levetid og maksimalt utbytte

Aggregatenes kvalitetsnivå er på sitt høyeste fordi vi kun bruker de beste komponenter og materialer. Alle aggregat blir laget på vår fabrikk i Danmark og blir testet i drift før de blir sendt ut til kunden.
Vi legger stor ære i å arbeide med en fremtidssikret teknologi og å være i forkant med utviklingen. Sammen med den høye kvaliteten resulterer det i en ualminnelig lang levetid for vår ventilasjons og varmegjenvinningsaggregat. Mange av dem er også idag mer enn 30 år gamle – og stadig i drift!

Sunt inneklima medfører høyere effektivitet og trivsel

Et ventilasjons-/varmegjenvinningsaggregat fra Nilan er ikke kun ensbetydende med sunn økonomi, men også med sunne mennesker. Alle våre løsninger sikrer et forbedret inneklima som har en avgjørende betydning for den daglige trivsel og effektivitet.

Om Nilan

Boligløsninger

Næringsbygg

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Kontakt Nilan Norge

Nilan Norge AS · Tuneveien 31 · 1710 Sarpsborg · Tlf.: +47 99 49 55 55 · post@nilan.no
Disclaimer
Privacy- and cookiepolicy