Om Nilan

Nilan AS utvikler og produserer energivennlige ventilasjons-/og varmepumpeløsninger av høyeste kvalitet som sikrer et godt inneklima og lavt energiforbruk, og som tar hensyn til miljøet.

Internasjonaliseringen av Nilan AS har vært stigende siden grunnleggelsen i 1974. Vi er i dag representert i størstedelen av Europa, og blir stadig vekk mer anerkjent for vår kompetanse.

Høsten 2012 ble Nilan Norge etablert i Råde, og har i dag fem ansatte. 

Visjon

Vi vil være et selvstendig, synlig og merkbart handels- og kompetansesenter på det norske marked.

Alltid i forkant

Vårt fokus har alltid vært å være i forkant av den teknologiske utviklingen, slik at vi kan produsere noen av de mest energibesparende ventilasjonsanlegg og varmepumper på markedet.

Nilans første skritt ble tatt i bestrebelsen på å imøtekomme et slikt behov, et behov som oppsto i lys av utviklingen innenfor bygging grunnet oljekrisen. Krisen betydde at man begynte å isolere bygninger for å spare energi. Isoleringen medførte deretter et behov for løsninger som kunne sikre et godt og sunt inneklima – et behov vi kunne oppfylle.

Sånn var det den gang, og sånn er det fremdeles: Vi tør å påstå at våres løsninger er fremtidens løsninger. De reduserer ditt energiforbruk og skåner dermed miljøet. Samtidig gjør teknologien løsningene er basert på, til noen av verdens mest avanserte. 

Sunn luft – sunt miljø

Nilan sikrer ikke bare et sunt inneklima, men også et sunt miljø. Vi er av den holdningen at vi alle må ta vårt ansvar i kampen mot klimaforandringene. Vi ønsker å være synlige i denne kampen og involverer oss derfor ofte i miljødebatten.

Det å være et miljøbevisst selskap, er en av grunnpilarer i vår eksistens. Derfor er våres løsninger, og ikke minst produksjonen av disse, miljøvennlige. Det vil si at vi bruker miljøvennlige materialer, samt at vi fokuserer på gjenbruk og vi ønsker å ha et minimum av avfall. Vi jobber hele tiden med å sikre en enda bedre energioptimalisering av våre produkter.

Om Nilan

Boligløsninger

Næringsbygg

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Kontakt Nilan Norge

Nilan Norge AS · Tuneveien 31 · 1710 Sarpsborg · Tlf.: +47 99 49 55 55 · post@nilan.no
Disclaimer
Privacy- and cookiepolicy