Miljøvennlig fokus

Helt siden Nilan ble etablert på 70-tallet har det vært viktig for oss å ha et miljøvennlige fokus, samtidig som vi skal levere ventilasjonsanlegg og varmepumper som gir et sunt inneklima og en lavere strømregning gjennom varmegjenvinning. Dette fokuset har vi beholdt fordi vi mener at alle har et ansvar når det kommer til miljøet vårt.

Energioptimering er ikke et valg, men en nødvendighet i våre øyne og dermed også i alle våre anlegg. Dette drar både våre kunder og miljøet fordeler av, og vi tror fortsatt at vi kan gjøre mye mer. Vi mener at vi må reagere nå og at en proaktiv og langsiktig strategi er veien fremover. Her kommer også nødvendigheten av et skifte fra en avhengighet av fossilt brennstoff til vedvarende energi som solvarme og jordvarme.

 

Energibesparelser er et sentralt aspekt i alt hva Nilan gjør 

Nilans ventilasjonsanlegg og varmepumper er per definisjon energibesparende. Men det er ikke nok for oss: Vi arbeider hele tiden med å øke effektiviteten av våre løsninger og dermed minske energiforbruket. Vårt fokus er ikke kun at våre produkter skal være miljøvennlige, men vi inkorporerer også energibesparelser i vår produksjon og gjennom minimering av avfall.

 

Aktiv deltakelse i miljødebatten 

Vi deltar ofte i prosjekter som fokuserer på energiriktig bygging og i  passivhus bygging.  Vi involverer oss derfor gjerne i miljødebatten generelt, med blant annet medlemskap i relevante organisasjoner innenfor lavenergiområdet.

 

Medlemmer av RENAS 

I februar 2014 ble vi medlemmer av RENAS som er landets ledende EE-returselskap med 170 innsamlere og 15 behandlingsanlegg over hele landet. RENAS ivaretar innsamlingsansvaret til 2900 produsenter og importører av EE-produkter, og samler årlig inn over 50 000 tonn elektrisk og elektronisk avfall (EE-avfall). Vi anbefaler alle våre kunder å innlevere EE-avfall gratis til en av RENAS’ 170 innsamlere. Se her for å finne ditt mottakssted.

 

Om Nilan

Boligløsninger

Næringsbygg

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Kontakt Nilan Norge

Nilan Norge AS · Tuneveien 31 · 1710 Sarpsborg · Tlf.: +47 99 49 55 55 · post@nilan.no
Disclaimer
Privacy- and cookiepolicy