Markedsorienteret fokus 

Vi har som mål å alltid sette kunden i sentrum, det vil si at vi ønsker å lytte til våre kunder slik at vi kan oppfylle deres behov gjennom et konstant fokus på å utnytte de mulighetene som teknologien i dag gir.

Et løftet om en optimal løsning 

Å løse kundenes behov er faktisk vår viktigste oppgave, og vi tror på at vi kun kan nå dette ved å sammen ha en god dialog. På denne måten sikrer vi at kunden ikke bare får et anlegg, men også en optimal løsning tilpasset sitt eget behov.

I alle prosjekter som vi er involvert i, går vi grundig til verks. Vi anser ikke prosjektet som avsluttet før anlegget er i bruk, og vi kan etterlate kunden med den mest optimale og velfungerende løsning. Med Nilan-navnet følger det et løfte om at du får den løsningen som passer nettopp dine behov, et løfte vi har tenkt å innfri. Det er derfor våre ventilasjonsanlegg og varmepumper også alltid er tilpasset markedets behov, lovgivning og nye energikrav. 

En sterk samarbeids-/og rådgivningspartner 

Takket være vår erfaring i byggebransjen, så anser vi oss selv som en sterk samarbeids-/sparringspartner. Vi tror ikke det er nok å kun vite litt om konseptet bak ventilasjons-/varmegjenvinning, men  for å komme helt i mål og sikre kunden vår den beste løsningen, er det helt nødvendig at vi har god kunnskap om selve bygningen og omgivelsene rundt.

 

 

Om Nilan

Boligløsninger

Næringsbygg

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Kontakt Nilan Norge

Nilan Norge AS · Tuneveien 31 · 1710 Sarpsborg · Tlf.: +47 99 49 55 55 · post@nilan.no
Disclaimer
Privacy- and cookiepolicy