Personvern og cookies erklæring

 

Vi tar databeskyttelsen din seriøst. Vi behandler persondata og har derfor vedtatt denne personvernerklæringen som forteller deg hvordan vi behandler personopplysningene dine. 

Nilan Norge AS er behandlingsansvarlig for den informasjonen vi samler inn om deg, og vi sikrer at personopplysningene dine behandles i samsvar med loven. 

Hvis du ønsker å kontakte oss angående vår behandling av personopplysninger, kan du gjøre det på: www.nilan.no eller +45 7675 2500
 

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger er alle former for informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson. 

Som kunde hos oss samler vi inn følgende personopplysninger om deg: Navn, adresse, e-post og telefonnummer.

Som leverandør og samarbeidspartner hos oss samler vi inn følgende personopplysninger om deg: Navn, adresse, e-post og telefonnummer.

Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler en rekke slike opplysninger.

Dette skjer z. For eksempel, i tradisjonell innholdsinnhenting, registrer deg som bruker eller abonnent, eller bruk andre tjenester.

Hvis du selv oppgir de aktuelle dataene, blir følgende behandlet: Navn og e-post. Dette skjer vanligvis når du logger inn.
 

Personvernerklæring ifm. Rekruttering

Ved mottakelse av søknader og vedlegg vil det innleverte materialet bli lest av den relevante lederen med det formål å kunne besvare og vurdere innholdet i forhold til en definert jobb. 

Søknader og vedlegg blir delt internt med relevante personer i rekrutteringsprosessen og videregis ikke til andre utenfor virksomheten. 

Søknader og vedlegg lagres inntil riktig kandidat er funnet og rekrutteringsprosessen er avsluttet. Da blir søknaden og vedlegg slettet. 

Ved uoppfordrede søknader, vil søknadene og vedleggene bli lagret i maksimalt 6 måneder. Heretter vil de bli slettet. 

Hvis søknader og vedlegg lagres i mer enn 6 måneder, innhentes det et særskilt samtykke fra kandidaten. 
 

Sikkerhet

Vi har truffet nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mot at dine opplysninger ved et uhell eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, tapt, svekket eller kommer til uvedkommende kjennskap, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med loven.
 

Formål

Personopplysninger om kunder samles inn til følgende formål: 
– Behandling av ditt kjøp og levering av vår tjeneste
– Administration av din relasjon til oss
 

Personopplysninger om leverandører og samarbeidspartnere samles inn til følgende formål: 
– Behandling av våre kjøp/tjenester
– Administration av din relasjon til oss
 

Dataene brukes til å identifisere deg som bruker og gi deg de tjenestene du ønsker.
 

Dataminimering 

Vi samler inn, behandler og oppbevarer kun de personopplysningene som er nødvendige i forhold til å oppfylle våre fastsatte formål. Loven kan også bestemme hvilke typer data det kreves at man samler inn og oppbevarer. I tillegg kan typen og omfanget av personopplysningene vi behandler være bestemt av et behov, for å oppfylle en kontrakt eller en annen juridisk forpliktelse. 
 

Data holdes oppdatert

Da tjenesten vår er avhengig av at opplysningene dine er korrekte og oppdaterte, ber vi deg opplyse oss om relevante endringer i opplysningene dine. Du kan benytte kontaktopplysningene ovenfor til å varsle oss om endringene, så sørger vi for å oppdatere personopplysningene dine. Hvis vi selv blir oppmerksomme på at det er feil i dine opplysninger, oppdaterer vi opplysningene og varsler deg om dette.
 

Periode for oppbevaring

Opplysningene oppbevares så lenge dette er tillatt i henhold til loven, deretter vil de bli slettet når det ikke er nødvendig å oppbevare de lenger. Perioden avhenger av hva slags opplysninger det er snakk om og bakgrunnen for oppbevaringen. Det er derfor ikke mulig å oppgi en generell tidsramme for når opplysningene slettes.
 

Utlevering av opplysninger

Vi bruker en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data, inkludert leverandører av IT-løsninger & Hosting. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne, og de kan ikke bruke opplysningene til deres egne formål. I relevante tilfeller utleveres data til f.eks. samarbeidspartnere, banker, inkasso, rederier, advokater mv.

Utlevering av personopplysninger som navn og e-post til andre formål, vil kun skje hvis du gir samtykke til dette. 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i land som kan gi opplysningene dine tilstrekkelig beskyttelse. 

Opplysninger om hvordan du bruker nettsiden, hvilke annonser du mottar og evt. klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment osv. gis videre til tredjeparter i det omfang disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om i avsnittet om «Bruk av cookies» nedenfor. Opplysningene brukes til målrettet annonsering.
 

Bruk av cookies

Når du besøker nettsiden vår samles det inn opplysninger om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt, og til å øke verdien av annonsene som vises på siden. Hvis du ikke ønsker at det samles inn opplysninger bør du slette dine cookies og unngå videre bruk av nettsiden. Nedenfor har vi utdypet hvilke informasjoner som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem. 

Cookies lagres på din datamaskin, mobil eller tilsvarende med et formål om å gjenkjenne den, huske innstillinger, utføre statistikk og målrettet annonsering. Cookies kan ikke inneholde noen skadelig kode som f.eks. virus. 

Hvis du sletter eller blokkerer cookies kan annonsene bli mindre relevante for deg og forekomme oftere. Du kan dessuten risikere at nettsiden ikke fungerer optimalt og at det er innhold du ikke kan få tilgang til. 

Nettstedet inneholder tredjeparts cookies. Disse kan alternativt være følgende tredjeparter: Dynamicweb, monsido og sparer språket.  
 

Dine rettigheter

Du har når som helt rett til å få opplyst hvilke data vi behandler om deg, hvor de stammer fra, og hva vi bruker de til. Du kan også få opplyst hvor lenge vi oppbevarer persondataen din og hvem som mottar data om deg, såfremt vi utleverer data i Norge og til utlandet. 

Hvis du ber om det, kan vi opplyse deg om de personopplysningene vi behandler om deg. Tilgangen kan dog være begrenset av hensyn til beskyttelse av andre personers personvern, til forretningshemmeligheter og immaterielle rettigheter. 

Du kan benytte deg av dine rettigheter ved å kontakte oss. Du finner våre kontaktopplysninger øverst.  

Hvis du mener at personopplysningene vi behandler om deg er unøyaktige, har du rett til å få de rettet. Da må du kontakte oss og opplyse hvor unøyaktighetene er, og hvordan de kan rettes. 

I noen tilfeller er vi forpliktet til å slette dine personopplysninger. Dette gjelder f.eks. hvis du trekker tilbake et samtykke du har gitt. Hvis du mener at opplysningene dine ikke lenger er nødvendige for det formål vi hentet de inn til, kan du be om å få dem slettet. Du kan også kontakte oss hvis du mener at personopplysningene dine behandles i strid med loven eller andre juridiske forpliktelser. 

Her har du også mulighet for å avgi en klage til Datatilsynet.

Når du henvender deg med en forespørsel om å få rettet eller slettet personopplysningene dine, undersøker vi om vilkårene er oppfylt, og i så fall gjennomføres eventuelle endringer eller slettinger så fort som mulig. 

Du har rett til å gjøre innsigelse mot vår behandling av personopplysningene dine. Du kan også gjøre innsigelse mot vår utlevering av personopplysningene dine til markedsføringsformål. Du kan bruke kontaktopplysningene øverst til å sende en innsigelse. Hvis innsigelsen din er berettiget, slutter vi å behandle personopplysningene dine. 

Du har mulighet for at benytte deg av dataportabilitet hvis du ønsker at opplysningene dine skal flyttes til en annen behandlingsansvarlig eller databehandler.

Vi sletter personopplysningene dine når de ikke lenger er nødvendige for det formålet de ble samlet inn til. 

Dette nettstedet eies av Nilan A/S, Organisasjons-nr. 11773397, 8722 Hedensted, Denmark.

 

Om Nilan

Boligløsninger

Næringsbygg

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Kontakt Nilan Norge

Nilan Norge AS · Mosseveien 60 · 1640 Råde · Tlf.: +47 99 49 55 55 · post@nilan.no
Disclaimer
Privacy- and cookiepolicy