Disclaimer

Denne hjemmesiden eies og vedlikeholdes av Nilan Norge, Mosseveien 60, 1640 Råde. Alle kommentarer og forespørsler vedrørende hjemmesiden henvises til ovenstående adresse, telefon +47 99 49 55 55 eller til post@nilan.no

Copyright

Samtlige tekster, bilder og annet tilgjengelig materiale på hjemmesiden tilhører Nilan Norge, såfremt ikke annet er nevnt.

All tekst og filer på hjemmesiden kan downloades eller printes til personlig, ikke-kommersielt bruk. Filene som ligger i download under ”Presse”, må kun brukes i presse sammenheng. Enhver annen form for kopiering, downloading, bearbeidelse, videresendelse, reproduksjon og oversettelse etc av innholdet på hjemmesiden, er ikke tillatt uten skriftlig tillatelse fra oss. 

Ansvarspolitikk

All informasjon på hjemmesiden er veiledende og kan ikke alene legges til grunn for valg av ventilasjons-/ eller varmepumpeanlegg. Vi anbefaler derfor at du oppsøker en Nilan-salgskonsulent eller -forhandler i forbindelse med valg av anlegg for å være sikker på at anlegget oppfyller dine presise behov.

Innholdet på hjemmesiden blir hele tiden oppdatert. Dog påtar Nilan Norge seg intet ansvar for eventuelle feil, unøyaktigheter eller lignende. Alt innhold, inklusiv produktspesifikasjoner, kan endres eller slettes uten forvarsel.

Nilan Norge etterstreber seg til å påse at hjemmesiden fungerer optimalt til enhver tid, men kan ikke garantere dette. All bruk av hjemmesiden skjer på egen risiko.

Når det kommer til tredjeparts hjemmeside, som vi legger ut linker til fra vår hjemmeside, påtar ikke Nilan Norge seg noe ansvar for eventuelle feil, innhold eller uhensiktsmessig bruk av personlige opplysninger. 

Personlige opplysninger og databeskyttelse

Nilan Norge benytter kun personlig data til behandling av bestillinger og gir ikke disse videre til en tredjepart. Registrering av personlig data som navn, e-mail og telefonnummer skjer kun i forbindelse med at man aktivt velger å utfylle en av formularene på hjemmesiden.

Nilan Norge samler automatisk ikke-personlige data når du besøker hjemmesiden, som et ledd i vår bestrebelse etter å hele tiden forbedre innholdet. Dette omfatter blant annet browsertype, antall besøk, gjennomsnittlig tidsforbruk på hjemmesiden, og hvilke sider som har blitt vist.

Om Nilan

Boligløsninger

Næringsbygg

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Kontakt Nilan Norge

Nilan Norge AS · Mosseveien 60 · 1640 Råde · Tlf.: +47 99 49 55 55 · post@nilan.no
Disclaimer