Nyheter

Se også i vårt nyhetsarkiv

Optimert 3 kW’s jordvarmepumpe til Compact P

22-04-2014 | Vi har videreutviklet vår 3 kW’s jordvarmepumpe som er integrert i Compact P anlegget, og kan nå presentere vårt siste tilskudd på Compact P-stammen – Compact P GEO 3.

Compact P GEO 3 er en ytterst energieffektiv totalløsning som er langt mer effektiv enn de tradisjonelle varmepumper med en konstant (on/off) ytelse. Takket være den variable kompressoren, bruker jordvarmepumpen aldri mer energi enn nødvendig. Resultatet er en høy COP på 4,5 og SCOP på 5,17 ifølge en test utført av Dansk teknologisk institut (iht. EN14511). Varmepumpen forventes å bli kategorisert som et A+++-produkt på bakgrunn av at  det lever opp til  Ecodesign Direktivet, hvor jordvarmepumper med en SCOP > 4,38 blir tildelt A+++ energimerket.

Et anlegg med mange fordeler

Foruten den høye COP på 4,5 og SCOP på 5,17, tilbyr Compact P GEO 3 også et variabelt kapasitetsspenn fra 0,5 kW til 3 kW,  samt en enkel installasjon. Anlegget er et resultat av vår stadige utvikling av Compact P-løsningene våre.

Compact P GEO 3 er en meget energivennlig totalløsning med høy virkningsgrad. Det beviser flere offisielle tester som har blitt gjennomført med enestående resultater. Vi bruker ordet ”totalløsning” når vi snakker om aggregatet fordi Compact P GEO 3 samler ventilasjon, produksjon av varmtvann og romoppvarmning i et enkelt kabinett.

Siden jordvarmepumpen blir integrert i Compact P-anlegget skiller totalløsningen seg ut ved å kombinere ventilasjon, produksjon av varmtvann i et samlet kabinett. Kabinettet er kun litt større enn et kjøleskap, og gjør det derfor lett å installere, ikke opptar mye plass og blir en anonym installasjon i boligen.

Les mer om Compact P GEO 3 her.

Compact P Geo 3 - En del av Danmarks best selgende vej i 2013

I Danmark kan du finne en nyoppført vei "Tunegårdsvænget" i Greve Kommune. På denne veien er det oppført 19 klimahus, og Tunegårdsvænget  ble den bestselgende veien i Danmark i 2013 da alle husene ble solgt i rekordfart. Alle husene på veien er forsynt med Nilan Compact P GEO 3 hvilket gir veiens beboere grønne besparelser som sikrer dem lave omkostninger til vann og oppvarming. .

Les mer om Tunegårdsvænget her.

 

 

 

 Tilbake

Om Nilan

Boligløsninger

Næringsbygg

Forhandler

Find din Nilan Forhandler

Kontakt Nilan Norge

Nilan Norge AS · Mosseveien 60 · 1640 Råde · Tlf.: +47 99 49 55 55 · post@nilan.no
Disclaimer
Privacy- and cookiepolicy